Μένουμε ΑσφαλείςΣας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημά λειτουργεί κανονικά από τις 11 ΜΑΪΟΥ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας να "μείνουμε ασφαλείς" εξακολουθούμε να ενθαρρύνουμε την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος για επιλογή προϊόντων, έλεγχο διαθεσιμότητας, ακόμα και για ολοκληρώσεις παραγγελιών με σκοπό την μετέπειτα παραλαβή τους από το φυσικό μας κατάστημα.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε στα τηλέφωνά μας 2310748713, 2310720856  ή στο 6945350704.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Παρόλο που υπάρχει μια σχετική ομαλοποίηση στις παραδόσεις των παραγγελιών (το 90% παραδίδονται στους συνήθεις χρόνους), υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις όπου η διακίνηση των δεμάτων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών παρουσιάζει καθυστερήσεις. Συνεπώς δεν μπορούμε ακόμα να εγγυηθούμε παράδοση σε 24 ώρες.

pencilΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα που συκεντρώσαμε για εσάς και αναδημοσιεύουμε σε αυτή την ενότητα.


 

Τι μπορώ να φτιάξω με τα κομμάτια που διαθέτω?

Δημοσιεύθηκε στο Διασκέδαση - Άρθρα

rebrickable

Σίγουρα κάποια στιγμή, ειδικά όσοι έχετε αρκετά LEGO σετ και κομμάτια, θα αναρωτηθήκατε ....

Τι άλλο θα μπορούσα να φτιάξω με τα κομμάτια που διαθέτω?

Τέλος του CUUSO - Τώρα πλέον.. LEGO® Ideas

Δημοσιεύθηκε στο Διασκέδαση - Άρθρα

legoideas

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος CUUSOO χωρίς τη λέξη LEGO μπροστά, αλλά από τις 30 Απριλίου είναι πλέον γεγονός. Το LEGO Group ανακοίνωσε τον τερματισμό της πενταετούς και πλέον συνεργασίας με την Ιαπωνέζικη εταιρεία CUUSOO. Το πείραμα ήταν τόσο πετυχημένο που η LEGO αποφάσισε να πάρει τις εμπειρίες που συγκέντρωσε όλο αυτό το διάστημα και να τις μεταφέρει σε αυτό που πλέον ονομάζεται LEGO® Ideas.

Με κάποιες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και στους κανόνες υποβολής και ελέγχου των προτάσεων, αλλά με την ίδια ουσία, το LEGO® Ideas είναι ο χώρος που ο καθένας που έχει μια ιδέα μπορεί να την παρουσιάσει, να την υποβάλλει στην κρίση του κοινού και αν συγκεντρώσει τους απαραίτητους υποστηρικτές να την δεί στα ράφια σαν επίσημο LEGO Set.

Δείτε περισσότερα στην νέα σελίδα του LEGO® Ideas

 

24h

freeshipping

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

phones

info@toymania.gr

 

Οι ενδείξεις και τα λογότυπα LEGO, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, FRIENDS, the MINIFIGURES, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3,
MIXELS, NINJAGO και NEXO KNIGHTS αποτελούν εμπορικά σήματα και/η δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών LEGO.

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένη ή άλλως συνδεδεμένη με τον όμιλο εταιρειών LEGO

(c)2019 Toymania.gr Web Design: Network