ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στο Toymania κύριο μέλημά μας είναι η δική σας ικανοποίηση και σιγουριά για τις αγορές σας.

Γι αυτό σας παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Η μόνη προϋπόθεση είναι το προϊόν να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει ανοιχτεί ή υποστεί γενικά κάποια φθορά. Όπως γνωρίζετε όλα τα set της LEGO έρχονται σε σφραγισμένη συσκευασία (κουτί) το οποίο εσωτερικά περιέχει όλα τα κομμάτια σε ξεχωριστή νάυλον συσκευασία. Εφόσον σκοπεύετε να επιστρέψετε το προϊόν θα πρέπει η εξωτερική συσκευασία να είναι άθικτη.
Σ' αυτήν την περίπτωση το μόνο που επιβαρύνεστε είναι τα έξοδα αποστολής και πρέπει να φροντίσετε εσείς να φτάσει το προϊόν στα χέρια μας στην αρχική του κατάσταση. Αφού ελεγχθεί το προϊόν τότε θα σας επιστρέψουμε το αντίτιμο που έχετε καταβάλει με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο και οπωσδήποτε κατόπιν συνεννόησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΛΟΓΩ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ

Αντικατάσταση προϊόντος χωρίς καμία επιβάρυνση γίνεται σε οποιαδήποτε περίπτωση λάθους με υπαιτιότητα του Τoymania (π.χ. παραγγείλατε κάποιο είδος και σας στείλαμε κάποιο άλλο). Σ'αυτήν την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα και αφού μας ειδοποιήσετε θα μεριμνήσουμε εμείς για την αποστολή του σωστού προϊόντος και την παραλαβή του λάθος προϊόντος χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση ή αν επιθυμείτε επιστροφή θα μεριμνήσουμε εμείς για την παραλαβή του προϊόντος και την επιστροφή του αντίτιμου με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ

Αλλαγή του προϊόντος χωρίς την ύπαρξη λάθους από μέρους μας (π.χ. αλλαγή κάποιου δώρου ή λάθος παραγγελία από δική σας παράλειψη) είναι δυνατή εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σ'αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα για την αποστολή του προϊόντος στο Toymania και με τα μεταφορικά έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος εκτός εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή (επιλέξατε ένα ακριβότερο προϊόν) τέτοια που να είναι μεγαλύτερη από το όριο δωρεάν αποστολής (49€). Σ' αυτήν την περίπτωση η αποστολή του νέου προϊόντος είναι ανέξοδη.

 

Για όλες τις περιπτώσεις αλλαγής ή επιστροφής θα πρέπει τα προς αντικατάσταση αλλαγή προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές ,η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα πρωτότυπα παραστατικά (απόδειξη, τιμολόγιο) τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Σκοπός μας είναι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Σε κάθε περίπτωση μη ικανοποίησης από την αγορά σας επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

 

 

24h

freeshipping

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

phones

info@toymania.gr