ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Στο Toymania καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο το δυνατόν πιο εύκολες και ασφαλείς. Παρέχουμε διάφορους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή σας γίνεται με την παράδοση του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Είναι ο απλούτερος τρόπος χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας αλλά το διαχειριστικό του κόστος μας αναγκάζει να επιβαρύνουμε την παραγγελία σας με το ποσό των 2€.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ο οικονομικότερος τρόπος πληρωμής ο οποίος αν συνδυαστεί με τις δυνατότητες που παρέχουν όλες οι τράπεζες μέσω του e-banking μπορεί να ολοκληρωθεί από τον υπολογιστή σας χωρίς την ανάγκη να μεταβείτε σε κάποιο κατάστημα. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον επιλέξετε αυτόν ως τρόπο πληρωμής στο αυτοματοποιημένο e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε θα υπάρχουν οι τραπεζικοί λογαριασμοι του Toymania στις συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ALPHA BANK, Ε.Τ.Ε) ώστε να ολοκληρώσετε την μεταφορά του ποσού μέσω e-banking η να μεταβείτε στο πλησιέστερο κατάστημα για να κάνετε την πληρωμή.

Σημειώστε ότι με την παραγγελία σας τα εμπορεύματα δεσμεύονται για εσάς μέχρι να ολοκληρωθεί ή πληρωμή. Η δέσμευση αυτή ισχύει μέχρι το μεσημέρι της επόμενης εργάσιμης ημέρας στις 14:30. Μέχρι τότε πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση τους και να μας έχετε αποστείλει αντίγραφο της κατάθεσης είτε με FAX στο 2310748713, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , είτε απλά να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310748713 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Αν δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέχρι το μεσημέρι της επόμενης εργάσιμης ημέρας η παραγγελία σας ενδέχεται να ακυρωθεί και τα προϊόντα να αποδεσμευθούν. Σε περίπτωση που καθυστερήσετε την ολοκλήρωση της πληρωμής παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 2310748713 για να αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ασφαλείς Πληρωμές με Πιστωτική ΚάρταΜπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα VISA - VISA ELECTRON - MASTERCARD - MAESTRO οποιασδήποτε τράπεζας.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής γίνεται με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας η οποία άμεσα τοποθετείται στο σύστημά μας, μεταφέρεστε στην σελίδα ολοκλήρωσης πληρωμής όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η όλη διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής με κρυπτογράφηση 256bit και πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στα υπολογιστικά συστήματα της Τράπεζας.

Το Toymania δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο που αφορά αυτή τη διαδικασία παρά ενημερώνεται αυτόματα για την επιτυχή ή μη έκβαση της πληρωμής.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, έχετε την δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για να σας δείξουμε την μεγάλη γκάμα διαθέσιμων set καθώς και να μας πείτε την γνώμη σας για το πώς μπορούμε να κάνουμε την ιστοσελίδα μας ακόμα πιο λειτουργική και χρήσιμη για εσάς.

Χρ.Περραιβού 14  - Πυλαία - 54352 Θεσσαλονίκη - Τηλ.2310748713, 2310720856 - Fax 2310748713 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

24h

freeshipping

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

phones

info@toymania.gr