Τι μπορώ να φτιάξω με τα κομμάτια που διαθέτω?

Δημοσιεύθηκε στο Διασκέδαση - Άρθρα

rebrickable

Σίγουρα κάποια στιγμή, ειδικά όσοι έχετε αρκετά LEGO σετ και κομμάτια, θα αναρωτηθήκατε ....

Τι άλλο θα μπορούσα να φτιάξω με τα κομμάτια που διαθέτω?

Οι οδηγίες κατασκευής από όλα τα επίσημα set είναι εύκολο να βρεθούν και υπάρχουν διαθέσιμες στο επίσημο site της LEGO, αλλά πάντα υπάρχει το ερώτημα... έχω τα κατάλληλα κομμάτια?

Μια από τις πιο χρήσιμες, κατά την γνώμη μας, ιστοσελίδες που βοηθάει σε αυτό είναι η rebrickable.com

rebrickablesideΕκεί, εκτός των άλλων, μπορείτε να καταχωρήσετε τους κωδικούς των set που έχετε διαθέσιμα , να διαλέξετε ποιό από τα set σας ενδιαφέρει να φτιάξετε και το rebrickable θα σας πεί αν έχετε τα απαιτούμενα κομμάτια, ποιά σας λείπουν και ακόμα και σε ποιά set υπάρχουν αυτά που σας λείπουν.

Με πάρα πολλές παραμέτρους που μπορείτε να ρυθμίσετε, όπως αν θέλετε να είστε απόλυτα ακριβής στο χρώμα των απαιτούμενων κομματιών ή όχι , αν θέλετε να παραλείψετε special κομμάτια (π.χ. αυτοκόλλητα) θα δείτε εύκολα και γρήγορα τι ποσοστό από τα απαιτούμενα κομμάτια έχετε διαθέσιμα.

Μπορείτε, αφού κάνετε registration, να δημιουργήσετε την λίστα με τα set που έχετε και να την αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση , και ακόμα και να την κάνετε import από αρχείο ή από αλλες ιστοσελίδες όπως το Brickset κλπ.

Έχοντας ακόμα μια μεγάλη βάση δεδομένω από κατασκευές χρηστών (moc's) μικρά και μεγάλα, μπορείτε να αναζητήσετε και ποιές από αυτές μπορείτε να κατασκευάσετε και να πάρετε ιδέες για δικές σας κατασκευές.

Πιστεύουμε ότι κάθε Lego Fan θα βρεί κάτι χρήσιμο στο rebrickable.com

 

 

24h

freeshipping

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

phones

info@toymania.gr

 

Οι ενδείξεις και τα λογότυπα LEGO, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, FRIENDS, the MINIFIGURES, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3,
MIXELS, NINJAGO και NEXO KNIGHTS αποτελούν εμπορικά σήματα και/η δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών LEGO.

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένη ή άλλως συνδεδεμένη με τον όμιλο εταιρειών LEGO

(c)2018 Toymania.gr Web Design: Network