Μένουμε ΑσφαλείςΣας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημά λειτουργεί κανονικά από τις 11 ΜΑΪΟΥ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας να "μείνουμε ασφαλείς" εξακολουθούμε να ενθαρρύνουμε την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος για επιλογή προϊόντων, έλεγχο διαθεσιμότητας, ακόμα και για ολοκληρώσεις παραγγελιών με σκοπό την μετέπειτα παραλαβή τους από το φυσικό μας κατάστημα.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε στα τηλέφωνά μας 2310748713, 2310720856  ή στο 6945350704.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Παρόλο που υπάρχει μια σχετική ομαλοποίηση στις παραδόσεις των παραγγελιών (το 90% παραδίδονται στους συνήθεις χρόνους), υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις όπου η διακίνηση των δεμάτων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών παρουσιάζει καθυστερήσεις. Συνεπώς δεν μπορούμε ακόμα να εγγυηθούμε παράδοση σε 24 ώρες.

Οδηγίες κατασκευής - Easter Bunny - Ο λαγός του Πάσχα

Δημοσιεύθηκε στο Διασκέδαση - Οδηγίες Κατασκευών

easterbunny2

Πλησιάζοντας οι γιορτές του Πάσχα και με τα πασχαλινά στολίδια να γεμίζουν τα σπίτια, μάλλον είναι η σωστή στιγμή να διακοσμήσουμε τις LEGO - προθήκες μας με έναν όμορφο Λαγό του Πάσχα μαζί με το απαραίτητο για την περίσταση καλάθι με πασχαλινα αυγά.

Το εποχιακό αυτό polybag που εμφανίστηκε το Πάσχα του 2013 με κωδικό 40053 αποτελείται από 96 κομμάτια και η κατασκευή του θα μας βάλει σίγουρα στο κλίμα των ημερών.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις οδηγίες σε μορφή PDF ΕΔΩ

40053-easterbunny-page1

40053-easterbunny-page2

 

24h

freeshipping

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

phones

info@toymania.gr

 

Οι ενδείξεις και τα λογότυπα LEGO, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, FRIENDS, the MINIFIGURES, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3,
MIXELS, NINJAGO και NEXO KNIGHTS αποτελούν εμπορικά σήματα και/η δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών LEGO.

Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένη ή άλλως συνδεδεμένη με τον όμιλο εταιρειών LEGO

(c)2019 Toymania.gr Web Design: Network