Λειτουργία του καταστήματος Click Away.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής προϊόντων από το κατάστημά μας (Click Away). Αυτό αφορά ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες οι οποίες παραλαμβάνονται στην είσοδο του καταστήματός μας σε καθορισμένο ραντεβού.

Πώς λειτουργεί?

  • Στην διαδικασία της ηλεκτρονικής παραγγελίας ως Τρόπο Αποστολής επιλέξτε ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (CLICK AWAY)
  • Στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας και στο πεδίο Σημειώσεων γράψτε την επιθυμητή ημέρα και ώρα παραλαβής (με εύρος 2 ωρών)
  • Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με ηλεκτρονικό τρόπο (Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα ή Κατάθεση σε Λογαριασμό) είτε στο κατάστημά μας.
  • Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε από εμάς ένα ενημερωτικό email Αλλαγής Κατάστασης Παραγγελίας σε ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ όπου θα αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας σας καθώς και η ώρα που πρέπει να την παραλάβετε. Αυτό το email μαζί με το email της παραγγελίας σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας και να επιδείξετε σε περίπτωση ελέγχου αλλά και σε εμάς για την παραλαβή. Παρακαλούμε ελέγχετε προσεκτικά την αλληλογραφία σας και στον φάκελο Ανεπιθύμητων (Spam) ή και σε όλους τους άλλους υποφακέλους που μπορεί να έχει προωθηθεί αυτόματα από το πρόγραμμα αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε. Προσθέστε το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. στην λίστα ασφαλών αποστολέων ώστε να διασφαλίσετε ότι θα παραλάβετε την αλληλογραφία μας έγκαιρα!!
  • Η παραγγελία σας ετοιμάζεται από εμάς άμεσα και μπορείτε να την παραλάβετε (εντός ωραρίου) ακόμα και την ίδια ημέρα.

 

 

 

 

24h

freeshipping

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

phones

info@toymania.gr

 

 

Οι ενδείξεις και τα λογότυπα LEGO, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, FRIENDS, the MINIFIGURES, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3,
MIXELS, NINJAGO και NEXO KNIGHTS αποτελούν εμπορικά σήματα και/η δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών LEGO.

(c)2021 Toymania.gr Web Design: Network